Sexy Pink Heart - Working

7 Mart 2016 Pazartesi

NILERA SABUN | CANLI, PÜRÜZSÜZ VE SAĞLIKLI BİR YÜZ İÇİN ♥

Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere nılera sabundan bahsetmek istiyorum. Bu sabunla iyi ki tanışmışım diyorum. Cildim hiç bu kadar güzel olmamıştı :) Ben cildime çok önem verenlerdenim. Bu yüzden bir çok maske denedim. Bazıları yüzümü güzel temizledi ama siyah noktaları çoğalttı. Bazıları cildimi kuruttu. Bazıları da hiç bir işe yaramadı :) Bir gün eczaneye tatlı badem yağı almaya gittiğim sıra oradaki bayana sordum.
Cilt maskeleri var mı diye sordum ve oradaki bayan sizin cildiniz zaten tertemiz bence gerek yok dese de yine de birşeyler almak istiyordum. ^_^ Çünkü sabahları yüzümü sadece su ile yıkadığımda temizlenmiş hissetmiyorum. Benim cildim zaten yağlı, t bölgem yağlı oluyor. Sabah kalktığımda yüzüm yağlı olduğunu hissediyorum. Normal sabunla yıkıyorum sabunda cildi çok kötü yapıyor, kurutuyor. Bende yüz temizlemeyle ilgili bir şeyler arıyordum. Eczanedeki bayanın önerisi ile nılera sabunu aldım. Sabahları kalktığımda yüzümü bununla yıkamaya başladım. Öyle güzel bir parlaklık veriyor ki anlatamam size. Hiç abartmıyorum. Nemlendiriyor kurutmuyor, ve siyah noktalarımın azaldığını gözeneklerimin iyice temizlendiğini fark ettim. Bunu kullanmaya başlayalı artık fondöten de sürmüyorum. Sağlıklı bir cilde fondöten sürmeye kıyamıyorum. Gözeneklerimi kapatıp boğmasını istemiyorum. Çok ilginç gelebilir size ama öyle hissediyorum. Gece yatarken de nılera sabunla yıkayıp yatınca sabah bebek gibi bir ciltle uyanıyorum. Herkese tavsiye ederim hem çok sağlıklı hem doğal nemlendirici ve canlandırıcı bir etkisi var. Masaj yaparak uygulayın sonra durulayın, çok kolay ve basit ;) Ben nılera sabunun okyanus olanını aldım. Çok memnunum. Sizlerle de paylaşmak istedim. Deneyenleriniz varsa yada olursa yorum bırakabilir mi herkese şimdiden teşekkür ederim.. Sevgiler ♥ :)


11 yorum:

  1. Çok güzel bir sabuna benziyor denenecekler listeme yazdım teşekkürler paylaşımın için ♥

    YanıtlaSil
  2. ben tşk ederim yorumun için :) denemeni tavsiye ederim ♥ :)

    YanıtlaSil
  3. İlk kez gördüm bu sabunu. Şeffaf olması da ayrıca ilgi çekici. :)
    Peki fiyatı ne kadar? Bende de sizdeki gibi cildimde sıkıntı var T bölgesinde.
    Merak ettim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. T bölgesindeki yağlanmaya bire bir diyebilirim :) ve yüzü diğer sabunlar gibi kurutmuyor nemlendiriyor.Ben eczaneden aldım Fiyatı 21 tl idi :)

      Sil
  4. selam biz bayanlar değişik şekillerde kokularda sabunları çok severiz şeffaf olması da güzel :)

    dünya evi mim etkinliğinde gördüm blogu güzel yazılar diliyorum sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim inşallah güzel bir blog olucak :) dünyaevi mim etkinliğinden haberim yoktu bana linkini atabilirmisiniz çok sevirim :))

      Sil
  5. Merhaba, sabunun görünüşü çok güzel, renkleride öyle. Fiyatı biraz pahalı gibi ama, paylaşım güzel olmuş emeğinize sağlık sizi takibime aldım. Sevgilerimle?

    kurabiyecimiss.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. bende sizi hemencik takip ediyorum :)

      Sil
  6. Merhaba, sabunun görünüşü çok güzel, renkleride öyle. Fiyatı biraz pahalı gibi ama, paylaşım güzel olmuş emeğinize sağlık sizi takibime aldım. Sevgilerimle?

    kurabiyecimiss.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Kremsiz sabunlar yüzümü kuruttuğundan deniyordum hiç buna bakmam gerek :)

    YanıtlaSil
  8. bakmalısın yüzü kurutmadan nemlendiriyor çok güzel :)

    YanıtlaSil