Sexy Pink Heart - Working

3 Mart 2016 Perşembe

Kış Mevsimine Aşık Olan Kız ♥

Eveeett, En bisevdiğim Kış mevsimi gelmiş bulunmaktadır. Dün gece memleketime fırtınalı bir şekilde kar yağdı o kadar sevindim ki, çünkü sabah her yer bembeyaz olacaktı. Hep az az yağıyordu ve kar eriyordu. Sadece geriye kalan soğukluğuydu. Bu da kötü oluyordu. Kış mevsimini her yönden çok seviyorum. Benim kendi bakış açımdan anlatayım sizlere neden bu kadar çok sevdiğimi :)

Kış gelince her yer bembeyaz oluyor.
Tüm şehrin kirlilikleri gidiyor.. Sabah uyanıyorsunuz camdan dışarıya bakıyorsunuz ya , ağaçlar bembeyaz , yollar bembeyaz Sanki pamuk cennetine düşmüş gibi hissediyorsunuz. Bir huzur doluyor içiniz ve ben bu huzuru çok seviyorum. Eviniz sıcak, dışarısı soğuk.. Ben genelde alırım kahvemi geçerim pencere kenarına, perdemi biraz aralarım güneşin karların üzerindeki yansıması , o pırıltıyı , ışıltıyı izlerim hayaller kurarım :) Tertemiz, güzel hayaller.. Tüm stresim gider.. Daha sonralarda alırım kitap okurum. Bu yüzden kışın bana verdiği huzuru diğer mevsimlerde hiç bulamıyorum. Çocukların heyecanla çıkıp kar topu savaşı yaparken, Kardan adam yaparken eğlendikleri mutluluk, beni de çok mutlu ediyor. Size ilginç gelebilir belki ama çocuklardaki o saf temiz mutlulukla bende mutlu oluyorum. Artık o kadar soğuk insanlar varki, sahte mutluluklar , yalanlar dolanlar, İhanetler, iş çevirenler o kadar kötü bi dünyadayız ki , işte o küçük çocukların saf duyguları bana huzur verir oturup saatlerce izlerim.. :) 
Belki de Erzurumlu olmak bunu gerektiriyor. Kışı sevmeyi öğretiyordur bilemem ama ben bu şehrin kışına aşığım :) 
Ha birde şu yönden de çok seviyorum.. İnsanlar kalın kalın giyiniyorlar. Hiç birisi açık değil hiç bir günaha girmiyoruz. Gözlerimiz bir günaha bakmıyor. Herkes oldukça kapalı bu yüzdende çok seviyorum kışı.. Azda olsa edepli oluyor insanlar.. Kış çocuğuyum ben.. Diğer mevsimlerde illaki çok güzel ama kış ayrı bi güzel. Sizlerde benim gibi kışı seviyorsanız yorum bırakmayı unutmayın bilmek isterim benimle aynı hissi yaşayan insanları.. :)) Sevgiyle kalın..

2 yorum:

  1. Ben de kış çocuğuyum çok severim çok güzel yazı olmuş kalemine sağlık :)

    YanıtlaSil