Sexy Pink Heart - Working

4 Mart 2016 Cuma

En Sağlıklı Saç Uzatma Yöntemi | Çam Terebentin , Badem Yağı , Hindistan Cevizi Yağı

Merhaba arkadaşlar
Ben saç uzatmayla ilgili bir çok yazı okudum. Hepsini de uyguladım diyebilirim. Çünkü lise yıllarımda saçlarım çok güzeldi. Uzunluğu belime kadardı ve tüm arkadaşlarım çok beğenirlerdi. Biliyorum saçlarıma nazar değdi :) Neyse ayda bir kestirmeye giderdim çok hızlı uzardı. Bir gün bir arkadaşım dedi ki kına yapınca saçlar çok gür oluyormuş sağlıklı oluyormuş. Bende o sıralar saçlarımın azlığından yakınıyordum tamam güzeldi ama azdı. Kına yapmaya karar verdim ve gittim.Kınamı aldım bir heyecanla. Saçlarıma uyguladım.
Hayatımda yaptığım en büyük hata oldu. İlk günler çok güzeldi parlıyordu sağlıklıydı sonralarda bir dökülme başladı uzayan saçlarım uzamamaya başladılar. Daha çok kırıklarım olmaya başladı o kadar kötü geldi ki kına saçlarıma. ''tabi kınanın saça iyi geldiğini söyleyenler memnun kalanlarda vardır ama bana hiç iyi gelmedi'' O gündür bu gündür saçlarım uzamıyor. Sağlığını yitirdi. Bende kısa kestirdim. Kendi doğal saçlarım gelsin diye ama olmadı uzamadı. 
İnternette araştırmaya başladım. Bir çok şey denedim. Bunlardan bazılarını da sizlere anlatayım. Şampuanın içine kadın doğum haplarını toz halinde döküp karıştırınca saçlar çok uzuyormuş. Sağlığa da bir zararı yokmuş evet yaptım bunu denedim:) ve saçlarımı uzattı ama çok döktü bırakınca da elime avuç avuç saç geliyordu o yüzden onu kullanmayı bıraktım. Bir sürü yağ denedim saçımda 1 saat bekletip yıkıyordum, parlattı ama uzatmadı. C vitamini şampuana katıp yıkayın diyorlardı, denedim olmadı. En son bıktım ve kendi haline bıraktım ama bu sefer de beni çok rahatsız ediyordu. Kısa saç sevmiyorum ve sağlıksız görünmesi en büyük problemdi. Daha sonra bir video izledim ve son kez bunu denemeye karar verdim. ve bu tarif saçlarımı çok güzel yaptı. 1 ayda 5 cm uzattığını fark ettim Çok hızlı uzuyor ve sağlıklı bir şekilde uzuyordu. Bunu gördükçe mutlu oldum. Sonunda Sağlıklı saçlarıma kavuştum dedim. Hemen size tarifini vermek istiyorum. Sizde benim gibi saç mağduruna uğradıysanız kullanmanızı tavsiye ederim. Boyalı saçlara da çok iyi geliyor. Badem yağı sayesinde saçlarınızı yumuşatıyor :) 


İşte Tarifi;
- 1 adet Şampuan 
- Çam Terebentin Yağı
-Tatlı Badem Yağı
-Hindistan Cevizi Yağı

Hazırlanışı:
Şampuanınızın Kapağını açıyoruz ve tüm yağlardan yarım şişe döküyoruz. Korkmayın saçlarınızda yağ kalmıyor. Bende korkarak dökmüştüm korkmanıza gerek yokmuş. :) Yarım şişe dökmemizin nedeni, bir iki damlayla çok yavaş uzar saçlarınız.. Uzar ama yavaş uzar. Denedim önce damla ile başladım, sonra yarım şişesini dökmeye başladım aradaki farkı gördüm :)  Sizde yarım şişesini boşalttıktan sonra kapağı kapatıp karıştırıyorsunuz. Nanemsi bir koku oluyor. Saçlarınızı yıkadıktan sonra saç kreminizi sürüp durulayıp çıkıyorsunuz. Nanemsi yıkarken kokuyor ama durulayıp çıktıktan sonra saçlarınızda herhangi bir koku olmuyor emin olabilirsiniz :) 
-Hem Parlaklık veriyor, 
-Hem daha havalı, volümlü duruyor
-Hemde saçlarınız hızlıca uzamış oluyor. 
15 gün içerisinde uzamaya başladığını göreceksiniz. ♥

♥ Sağlıklı Saçlara Kavuşmak Dileğiyle Sevgiler..  ♥ :)

11 yorum:

  1. bu hindistan cevizi yağı her derde mi deva ya hu! bi alıp da deneyemedim hala :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle denemelisin tatlım çok işe yarıyor :)))

      Sil
  2. Bende bilimum yağları kullanıyorum ve bircok yabanci maddeli üründen çok daha basarili ve dogallar. Poset sayesinde kesfettim blogunu takibe alıyorum. Bende beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bende takibe aldım :) Doğal ürünler kullanmak her zaman daha iyi ;)

      Sil
  3. Merhaba, hindistan cevizi yağı benimde favorim:) Blogunuzu takibe aldım. Bloguma beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bende takibe aldım :)

      Sil
  4. Bir ara tatlı badem yağını saç çıkarması için denemiştim işe yaramıştı :) tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kullanıyorum gercekten etkisi çok :) tesekkur ederm :)

      Sil
  5. Benim de favori yöntemlerimdir

    YanıtlaSil
  6. Çam yağı en sevdiğim saça bakım yapan bı ürün oldu

    YanıtlaSil